BEHANDLINGER

 
 

HYALURONSYREBEHANDLING

På Viktoriaklinikken bruker vi Juvederm® som er en filler fra det amerikanske selskapet Allergan.  Det er vanlig å injisere hyaluronsyre i områder i ansiktet som mangler volum. Det vil si at hvis man har naturlig tynne lepper, eller ønsker å fremheve ansiktstrekk som hake, kinnben, kjeve.

Det er også mulig å korrigere asymmetri i ansiktet, eksempelvis korrigering av nese. Fillers kan altså endre og forbedre ansiktstrekk.  Juvederm® er en såkalt hyaluronsyrefiller. Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. I 25-års alderen avtar dessverre kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, og man får tørrere hud og mindre volum.  Juvederm® bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden og gjør huden mer elastisk.

Les mer: juvederm.com

 

HUDPLEIE

iS CLINICAL linje av cleansing med overlegen kvalitet, behandlinger, fuktighetskrem og solbeskyttende midler med svært høy kvalitet, er konstruert av de mest innovative ingrediensene på markedet, og har spilt en hovedrolle i klinisk begrunnet hudpleie i mer enn et tiår.

Tilsetningen av avanserte teknologier i disse formlene representerer en ny generasjon hudpleie som lett integreres i et hvilket som helst regime, noe som resulterer i hud som ser friskere ut og føles mer hydrert og beskyttet. Vi tilbyr skreddersydde iS CLINICAL produkter for behandling av Acne, Hyperpigmentering, Rosacea, anti-age med mere.

Les mer: isclinical.com

 

MUSKELAVSLAPPENDE BEHANDLING

Botulinumtoksin eller på folkemunne kalt Botox® er et middel som i over 20 år har vært brukt medisinsk til å fjerne spasmer og muskelsammentrekninger hos nevrologiske pasienter.

Middelet virker ved at det lammer muskulaturen. Middelet i seg selv skilles ut i urinen i løpet av et døgn, men effekten varer i ca 3 måneder.

Konsultasjon hos lege er påkrevet før behandling.

På Victoria Klinikken bruker vi produktet Vistabel® fra samme produsent, Allergan. Dette er det kosmetiske søsterproduktet til Botox®, men som er spesialtilpasset estetisk behandling som benyttes til blant annet behandling av:

  • Glabella - sinnarynken mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet.

  • Kråkeføtter - smilerynker

  • Panne - tversoverlinjene i pannen

  • Svettebehandling

 

SKIN BOOSTERS

Om du ønsker en glatt og myk hud, er Skin Boosteren Volite en unik behandling som fukter opp huden, forbedrer hudens kvalitet og gir den en naturlig glød. Behandlingen kan utføres på ansikt, hals, bryst og hender. Varighet på behandlingen er 9 mnd.